Pomozte i vy jižní Moravě po tornádu! Z každého prodaného vozíku Qeridoo zašleme 2.000,- Kč konkrétní rodině na Hodonínsku.

Hodnocení obchodu

5,0 19 hodnocení
Přidat hodnocení
5
19x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JM Avatar autora Jaroslav Michal | 5.7.2021
Spokojen.
M Avatar autora Míša | 22.5.2021
Rychlé dodání zboží. Výborná komunikace a skvělé řady.
K Avatar autora Klára | 19.5.2021
Perfektní komunikace. Výborně poradili. Rychlé dodání zboží.
T Avatar autora Tomáš | 19.5.2021
Super komunikace, vše vyřízeno rychle.
PF Avatar autora Petr Fischer | 5.5.2021
Super komunikace
Š Avatar autora Šikovi | 17.1.2021
Perfektní obchod, doporučujeme každému. Mohli jsme si porovnat zboží a vše pořádně prohlédnout. Dostali jsme spoustu rad. Děkujeme.
MN Avatar autora Michal Nový | 28.10.2020
Super obchchod. Skvělá domluva i dodání.
JP Avatar autora Jana Pápešová | 6.5.2020
Rozhodně doporučuji - vstřícné jednání, ochota pomoci, poradenství, praktické rady a tipy, přehledná objednávka, rychlé dodání a další pozitiva.
AS Avatar autora Anna Sedlackova | 14.2.2020
Jsem rada, ze jsem zvolila nákup vozíku přes Cyklo Malina. Vše dokonale. Děkuji
HT Avatar autora Hana Terrichová | 20.11.2019
Výborné jednání, velká vstřícnost a milý přístup.
JZ Avatar autora Jan Zahrádka | 5.4.2019
Naprostá spokojenost - bezproblémové objednání, rychlé dodání, komunikace se zákazníkem - navíc tipy a rady k zakoupenému produktu. Vše na jedničku. Kéž by takto fungovaly všechny e-shopy.
VD Avatar autora Veronika Dušková | 2.4.2019
Super komunikace a rychle dodání
VD Avatar autora Veronika Diamantová | 14.3.2019
Osobní přístup, odborná rada a jako bonus fantastický servis. Veliká vstřícnost a přátelský přístup. Moc mi paní Malinová pomohla, poradila i mi dala instrukce a navíc na mou prosbu vozík i sestavila. Určitě doporučuji
Avatar autora | 21.2.2019
+ Osobní přístup, odborně poradí, časově se přizpůsobí, paní je velmi vstřícná

S obchodem jsem byla velmi spokojená, potřebovala jsem i radu ohledně vozíku a náhradního kusu. Ačkoliv paní neměla zrovna to moje zboží skladem, vyzvedavala jsem si ho hned druhý den. Díky za rychlost
Avatar autora | 21.7.2018
+ Osobní přístup. Vozíky připraveny k porovnání.

Perfektní jednání. Odborná rada a doporučení k jednotlivým doplňkům.
HT Avatar autora Hana Terrichová | 16.5.2018
SM Avatar autora Sabina Martinková | 16.5.2018
HT Avatar autora Hana Terrichová | 28.4.2018
JM Avatar autora Jana malá | 27.2.2018

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 19

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.